Er zijn nog lang niet genoeg coaches!

Jij hebt een droom en een verlangen om te werken als coach, een verschil te maken in de wereld en het werk te doen waarvan jij écht stikgelukkig wordt. Mooi! Want we hebben meer mensen nodig zoals jij. Je weet alleen nog niet waar je moet beginnen. Of je bent begonnen en het loopt gewoon nog voor geen meter. De weg van droom naar een succesvolle coachpraktijk is er één van vallen en opstaan.

Dit boek is bestemd voor iedereen die erover denkt om te gaan coachen en coaches die net zijn gestart als coach. Divera neemt je met veel liefde mee op haar zoektocht langs haar leven als mens, als coach en als ondernemer.
Alle coaches die ze heeft begeleid, hadden één ding gemeen: er miste nog iets om echt de stap te kunnen zetten van coachdroom naar droompraktijk.

In dit boek vind je:

  • Persoonlijke verhalen over haar soms schizofrene reis als coach en ondernemer
  • Inspiratie hoe je bouwt aan een mindset van een winnaar
  • Stapels met praktische tips voor het bouwen aan jouw zelfvertrouwen én praktijkervaring als coach
  • Het stappenplan voor het bouwen aan jouw succes als ondernemer
  • Een overzicht van onmisbare tools voor een succesvolle coachpraktijk mét gratis online toolkit

*Het e-Book wordt na betaling direct naar je verstuurd via de e-mail

Het hardcopy boek is helaas helemaal uitverkocht!

Nooit vergeten, de wereld wacht op jou om te schitteren!

Bekijk hieronder de video over Divera én over de totstandkoming van hét handboek voor beginnende coaches

Enthousiaste testimonials van lezers van hét handboek voor beginnende coaches

Divera is zo echt, zo puur. Ze voert je met dit boek mee in haar wereld met een openheid en gedrevenheid die meeslepend is. Je wilt dit boek in één adem uitlezen omdat ze zo uitnodigend en vol liefde over dit mooie vak van coach praat.
Ze neemt je als lezer mee in haar struggle en laat zien dat hard werken, doorzetten en eerlijk naar jezelf kijken, loont. Ze deelt veel kennis en inspiratie vanuit haar eigen ervaring en daar was ik als beginnende coach naar op zoek. Iemand die weet waar ze het over heeft, die weet waar mijn onzekerheden zitten en wat mijn vragen zijn.

Carolien Groot – De coach voor iedereen die vanuit eigen kracht wil leren omgaan met stressbronnen

Ik genoot van het boek omdat Divera vertrekt vanuit haar eigen verhaal. Dat maakt het heel toegankelijk. In ‘Hét handboek voor beginnende coaches’ speelt Divera in op geduld, doorzetting én kwetsbaarheid. Ervoor gaan én je onervarenheid durven te uiten en ontwikkelen. Ik leerde dat het starten van mijn droompraktijk geen doorzetten is ondanks het ongemak, maar doorzetten met het ongemak onder de arm. Als beginnend coach werk je vaak hard en door je eigen perfectionisme hou je jezelf klein of juist groot. Herkenbaar? Lezen!

Floortje Thieleman – Coach

Divera is een open, invoelende en eerlijke coach voor de beginnende coach zoals ik. Divera schrijft het verhaal zoals ik haar ken als persoon vol humor en op een no nonsense manier wat maakt dat ik het boek in een razend tempo heb uitgelezen. Het is alsof ze in mijn hoofd als beginnende coach kan kijken. En dat maakt dat ik mij niet alleen voel bij het aangaan van deze nieuwe uitdaging.

Evelyne Angeveaare

De stappenplannen zijn geweldig en ook de praktijkverhalen. Vooral het recept voor een bedrijf op levenskracht! De praktijkverhalen spreken tot de verbeelding. Ik krijg het gevoel alsof ik de naaste buurvrouw ben die op de bank alles meekrijgt wat Divera overkomt. Ik vind het heel waardevol dat ze open vragen stelt in het boek, waardoor je niet anders kan dan je gedachten daarnaartoe te laten gaan en even te voelen hoe je je daarbij voelt als onzekere beginnende coach.
Ik vind dat ze qua tools best mag benadrukken hoe compleet de Schatkamer is. Ik ben zo dankbaar voor alles wat daarin staat en wat allemaal in de besloten Facebookgroep te vinden is aan bestanden, video’s met onderwerpen waar je gewoon echt tegenaan loopt.

Marije Koelman – Chaos uit je hoofd

Het is een erg compleet boek waar de energie vanaf straalt. Divera legt de nadruk op haar eigen onzekerheid en minder succesvolle zaken en geeft daaruit ook leermomenten aan. Beginnende coaches hebben erg veel aan haar praktische tips, zoals de online tools die ze gebruikt. Het boek moedigt echt aan om in actie te komen!

drs. Anita Viergever – Financiële coach

Met veel interesse heb ik dit boek gelezen. Veel situaties en gevoelens zijn heel herkenbaar. Divera durft zich kwetsbaar op te stellen en geeft op enthousiaste wijze inzicht in hoe zij ermee omging. Zij geeft ook veel bruikbare tips voor iedere beginnende coach. Buiten het boek om biedt zij veel handige documenten waar je als beginner echt mee geholpen wordt. Een mooi initiatief!

Aarnoud de Vries