Hoe kan ik je helpen?

Jouw coachdroom

Wat super dat jij aan het rondkijken bent bij wat jou kan helpen om jouw coachdroom werkelijkheid te laten worden! Bij het onderdeel ‘Gratis‘ staat ook nog veel waardevolle informatie én vergeet niet te kijken op mijn YouTube kanaal.

Mijn aanbod is simpel: je wordt lid van de Schatkamer of je boekt 1-op-1 tijd met mij. En hierin vind je alles wat jij nodig hebt om jouw schitterende coachpraktijk (verder) op te bouwen. Weet je niet zo goed wat nu precies bij jou en jouw situatie past? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Boek dan hier een gratis Coach Consult en we komen er samen binnen een half uur achter. Niet vergeten, de wereld wacht op jou om te schitteren!

Klik op de afbeeldingen hieronder om alle details te bekijken én om te bestellen

De Schatkamer

Alles wat jij nodig hebt om te leren denken en doen als een ondernemer én vol zelfvertrouwen te schitteren als coach, is nu op één plaats te vinden! Online programma’s, checklists en downloads, masterclasses, de gaafste community voor coaches en nog veel meer!

Strippenkaart

De meest flexibele stok achter de deur voor jouw ontwikkeling als coach. Dit is dé manier om op je eigen tempo je ontwikkeling als coach verder door te zetten, zonder dat je het helemaal alleen hoeft te doen. Met de Strippenkaart heb je 3 coachmomenten van een uur die je helemaal naar eigen inzicht kunt inzetten voor een consult via Skype of telefonisch.