Over mij

Mijn naam is Divera van der Elst en ik ben dé coach voor beginnende coaches.

Als coach, docent en spreker inspireer ik coaches om hun hart te volgen, echt de stap te zetten en (eindelijk) te schitteren als coach. Ik ben oprichter van de Schatkamer voor een Schitterende Coachpraktijk. Dé community waar je gewoon nog ongestoord een beginner mag zijn, zodat je sneller dan je denkt uitgroeit tot een succesvolle coach.

Een verschil maken in de wereld en schitteren als coach

Ik was er helemaal klaar voor. De inkt van de handtekening op mijn coachdiploma was nog niet droog of ik dacht, laat ze maar komen al die klanten. Maar ik kwam er al snel achter dat alleen een coachdiploma niet genoeg is om een succesvolle coachpraktijk te bouwen. En dan heb ik het nog niet eens over mijn zelfvertrouwen, dat nog niet zo stevig was dat ik zonder stotteren mijn tarief durfde te noemen.

Ik ben door schade en schande wijs geworden EN ik heb van mijn worsteling mijn werk gemaakt. Want ik dacht, hoe fijn zou het zijn als anderen wel een plek hebben om nog even ongestoord de beginner te mogen zijn.

En als jij er klaar voor bent om (eindelijk) te schitteren als coach, laat mij jou daar dan mee helpen!

Ik doe nog meer!

Onder mijn eigen naam help ik ondernemers om een leven en een business te bouwen in afstemming met wie ze écht zijn. Mocht je hier terecht zijn gekomen en jij bent allang geen beginnend ondernemer meer? En voel jij dat het tijd is om eindelijk je leven en je business vorm te geven zoals past bij jouw unieke energie? Kijk dan eens op https://www.divera.nl.

Het is tijd om jouw volle potentieel te omarmen en te léven!

Wil je weten hoe ik jou het beste kan helpen?

Vul dan direct het contactformulier in, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Veel liefs!