Referenties

Als ik me even niet zo succesvol voel, dan kijk ik hier. En het is handig voor jou om het ook eens van een ander te horen

Ik ben heel trots op de mooie referenties die opdrachtgevers/studenten/cliënten door de jaren heen over mij hebben geschreven. Lees de ervaringen van anderen met mijn werk.

Wil je zelf een referentie schrijven? Heel graag! Vul hieronder je gegevens en je persoonlijke ervaring met mijn werk in en het komt direct op de website. Alvast hartelijk dank!

Dankje Divera, voor jouw gave om dingen makkelijk en bespreekbaar te maken. Jij schept de ruimte waarin mensen gezien en gehoord worden om in no time helderheid te krijgen in wat ze werkelijk willen en wat de volgende stap is. Jij maakt dingen leuk! Jij maakt overal een feestje van en het is een feestje om bij jou in de buurt te zijn. Je hebt een heerlijke, aanstekelijke en rijke/overvloedige energie. Overvloed in het zien van kansen/mogelijkheden en die super makkelijk maken en niet meer dan logisch. Je brengt mensen in beweging.

Josje Feller

Op zoek naar handige tools voor mijn praktijk stuitte ik op de gratis intake formulieren die Divera beschikbaar stelt, dat is echt handig materiaal, en makkelijk aan te passen. Haar website sprak me aan en de sessie “Klanten aantrekken” die ik daar vond was een schot in de roos. Haar bemoediging, haar concrete tips en tools waren alweer zo praktisch en aansprekend, ze snapt het gewoon! In plaats van de lichte spanning over hoe ik het zou aanpakken, had ik er ineens echt zin in. Ik ben aan de slag gegaan en hoewel ik nog veel meer ideeën heb, staat het begin er nu, ik kan verder bouwen. Een half uur brainstormen over productnamen was mijn volgende actie met Divera, en weer, door haar spontane en open stijl ben ik een paar super nuttige tips rijker. Ik ga Divera zeker weer inschakelen als ik een keer vastloop, ze schakelt razendsnel en geeft geweldige feedback op een sympathieke manier.

Sanna

Met jou gesproken op de NOBCO dag afgelopen vrijdag. Dank voor het leuke gesprek, toegankelijk en enthousiast. Goed luisteren en veel aandacht voor de ander. Dank voor je mooie boek, het leest makkelijk en geeft voor mij veel bevestiging. Dank!

Het afgelopen jaar ben ik lid geweest van de Schatkamer variant Samen. Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik daar heb mogen ervaren / leren / opdoen / ontdekken etcetera. Toen ik met het traject starte was ik nog niet ver. Behalve dan dat ik een coachopleiding had afgerond en dat ik een visie had. Ik wilde Loopbaancoach worden voor de starters op de arbeidsmarkt. Maar HOE? En hoe sta ik er nu, 6 maanden later voor? – Ik heb echt een bom aan kennis en informatie (zowel in mijn hoofd als op mijn laptop). Van een voorbeeld factuur tot fijne uitleg over Grow tot affirmaties voor meer zelfvertrouwen als coach. – Ik heb diverse oefengesprekken gevoerd met oefencliënten. Die weer voor een hoop ervaring en zelfvertrouwen hebben gezorgd. – Ik heb een website die bijna klaar is om de lucht in te gaan. Met teksten die mijn doelgroep op de juiste manier aan zullen spreken. – Ik heb collega’s dankzij de Facebookgroep, waarmee ik kan oefenen, ervaringen kan delen en kan sparren. Ik hoef het niet alleen te doen. – Ik weet hoe de volgende stappen naar mijn coachdroom eruit gaan zien en ik heb de benodigde kennis én het vertrouwen om deze stappen te gaan zetten. Dank je wel Divera dat je deze mogelijkheden voor mij hebt gecreëerd. Dank je wel dat je zo open bent en al je kennis met ons wil delen. Dank je wel dat je iedere vraag met veel aandacht hebt beantwoord, om ons steeds een stap verder te helpen. Zonder jou was ik zeker niet waar ik nu ben.

Maartje

Lieve Divera, Ik nam contact op met jou omdat ik graag een betere coach wilde worden. Omdat ik twijfelde aan mijzelf als coach; ik had immers nog weinig vlieguren gemaakt. Om dat op te lossen wilde ik praktisch aan de slag met coachtechnieken en ik wilde oefenen met cliënten. Zo kon ik werken aan mijn coachvaardigheden en daarmee mijn zelfvertrouwen ontwikkelen. Maar jouw hulp ging veel verder. De twijfel aan mijzelf lag niet enkel aan het tekort aan vlieguren als coach. De twijfel aan mijzelf lag vooral aan mijzelf. Aan de dingen die ik elke dag tegen mijzelf zei. Je leerde mij om met liefdevolle aandacht te kijken naar mijn mindset. Dat ging niet vanzelf. Weerstand en frustratie maakten zich geregeld van mij meester. Je was er bij om mij daarin te ondersteunen en te begeleiden. Om mij te laten zien dat ik werkelijk kon kiezen voor anders denken: voor verruimend denken. Ik ben jou heel dankbaar voor de fijne manier waarop je mij hebt begeleid hierin en voor de shift die in gang werd gezet en die daarna niet meer te stoppen was. Ik wilde steeds meer afscheid nemen van alle twijfel, angst en onzekerheid en elke dag meer moed en zelfvertrouwen voelen. Met jouw hulp heb ik dat bereikt. En veel meer. Ik ben niet alleen gegroeid als coach maar vooral ook als mens. Ik voel steeds meer dankbaarheid voor en nieuwsgierigheid naar het leven dat ik leef. Ik ervaar vaker vrede met waar ik nu sta en ik zet elke dag stappen om mijn leven nog mooier te maken. Ik richt mijn blik op de diamanten die er altijd zijn. Jij zegt steeds dat de wereld op mij wacht om te schitteren. Ik denk dat mijn eigen hart daar het meest op zat te wachten. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik begonnen ben met schitteren. Het is een fantastisch mooi en bijzonder traject geweest met jou. Het voelt als een schitterend cadeau waarvan ik oprecht aan andere startende coaches kan zeggen: dit cadeau wil jij ook! Lieve Divera, onwijs bedankt voor alles ❤️

Marieke Driebergen

Met heel veel respect voor Divera schrijf ik mijn ervaringen met haar als persoon, als teacher en als de coach voor beginnende coaches. Als persoon zie ik haar als een krachtige vrouw, als een doorzetter maar ook een vrouw die haar kwetsbaarheid en onzekerheid durft te tonen wanneer zij zich zo voelt. Als teacher leert zij ons dat het starten van een eigen onderneming het pad is van diepe dalen, het beklimmen van hoge bergen maar vooral dat je dit mag doen op jouw manier, dat je dicht bij jezelf mag blijven en dat iedere kleine stap die je maakt een stap vooruit is. Eenmaal aan de top van die hoge berg mag je schitteren als coach omdat de wereld die je dan ziet wacht op jou! Als coach voor beginnende coaches haar eigen onderneming biedt zij een schatkamer vol met tools, audio opnames, Q&A en nog veel meer! In de Schatkamer op Facebook worden heel veel ervaringen gedeeld door beginnende coaches die zich hebben aangesloten bij Divera. Een bijzondere actieve groep omdat Divera daar heel goed aan deelneemt. Haar begeleiding is als een ondernemer actie/ reactie. Tot slot mijn ervaring als Elite klant met haar 1op1 sessie die had ik niet willen missen. In deze sessie heb ik mijn eerste stap gezet in mijn zichtbaarheid, naar mijn doel! Nu mag ik deze stap blijven doorzetten en heb ik nog een paar maandjes begeleiding. Ik ga daar nog heel veel van genieten.
Liefs Twanny

Twanny Dame