De Schatkamer voor een Schitterende Coachpraktijk – 6 Maanden Online Programma

Alles wat jij nodig hebt om te leren denken en doen als een ondernemer én vol zelfvertrouwen te schitteren als coach, is nu op één plaats te vinden!

De korte versie:

Wil je jouw schitterende coachpraktijk neer zetten en je ‘werk’ te doen op een manier waar je stikgelukkig van wordt?

De enige manier waarop dat lukt, is als je aandacht geeft aan de 3 onmisbare pijlers van jouw droompraktijk:

Aandacht voor jou als Coach
Aandacht voor jouw Mindset
Aandacht voor jou als Ondernemer

En op welke manier is dit allemaal beschikbaar in de Schatkamer?

Elke twee maanden een nieuwe focus met opdrachten en inspiratie sessies
Toegang tot alle online programma’s
Meer dan 30 video’s

Alles wat jij nodig hebt om te leren denken en doen als een ondernemer én vol zelfvertrouwen te schitteren als coach!

De Schatkamer voor een Schitterende Coachpraktijk

Ik noem het de Schatkamer. Waarom?

Ik zou er al het goud in de wereld voor over hebben gehad als ik deze plek had toen ik begon als coach. Net zoals jij, wist ik het. Dit is wat ik wil doen. Coachen. Mensen verder helpen en écht een verschil maken in de wereld. Maar ik vond het heel lastig om die stap te zetten vanaf de opleiding naar het echte coachen. Vooral mijn perfectionisme zat me in de weg, maar ook gewoon domweg onwetendheid. En dan heb ik het nog niet eens over het ondernemerschap! Om succesvol te zijn als coach moet je leren denken als een ondernemer! En dat onderdeel had ik echt onderschat. Misschien nog best logisch ook, want daar leerde ik niks over tijdens mijn coachopleidingen. Maar goed, ik loop een beetje op de dingen vooruit..

Yes! Je heb je coachopleiding succesvol afgerond en je wilt gaan coachen. En nu?

Zo, daar sta je dan. Klaar om de wijde wereld in te stappen met een nieuwe pet op. Je bent coach. Je gaat mensen helpen. Je hebt je opleiding met succes afgerond en je weet dat je een positief verschil kunt maken. Wat nu? Waar moet je beginnen? Welke stap nu is het allerbelangrijkst Praktijk ruimte vinden? (Nee, nog niet). Registreren bij de KVK? (Kan, maar dat is niet de allereerste stap die ik zou maken). Website, flyers, logo en allerlei branding strategieën? (Allemaal super belangrijk maar eerst….)

Praktijkervaring opdoen en je zelfvertrouwen als coach opbouwen!

Geloof of het niet, dit is waar de meeste coaches mee worstelen. Ik heb het ook moeten leren. Je kunt alles van te voren regelen voor je onderneming, maar dat bereid je niet voor op het echte werk. Je denkt misschien “Ach joh, dat komt wel goed. Ik weet dat ik het kan”. En dan moet je inderdaad gewoon van start!

Maar herken je dat gevoel?

Twijfel, doe ik het wel goed,
Kan ik het wel echt?
Wie zit er op mij te wachten?
Had ik maar mensen om me heen die begrijpen hoe ik me nu voel..

Wanneer ik terugkijk naar mijn eerste periode als coach en wanneer ik luister naar de coaches die ik (heb) begeleid, dan moet je hier heel goed op letten. Dit is één van de grote lessen die ik met je kan delen. En in de Schatkamer leer je precies hoe je daarmee om moet gaan. En nog veeeeel meer.

Leren denken en doen als een succesvolle ondernemer!

Raar maar waar: dat wij er helemaal klaar voor zijn om de wereld te veranderen, betekent nog niet dat ze meteen rijen dik voor je deur staan, zo van ‘eindelijk, ik loop hier al jaren mee en nu kan ik eindelijk bij jou de transformatie maken die ik wil’.

Want om een verschil te kunnen maken in de wereld, moet je je cliënten bereiken, de juiste informatie geven en daarna een aanbod kunnen doen zodat je kunt gaan samenwerken. En om dit op een manier te doen waar jij gelukkig van wordt en niet elke maand weer van in de stress schiet, moet je zorgen voor genoeg omzet om jouw leven op jouw manier goed te kunnen leven.

Ik zei het al, om succesvol te zijn als coach moet je leren denken als een ondernemer!

En waar moet je dan aan denken?

Wat is een handige ondernemersmindset?
Hoe stel ik doelen?
Hoe ga ik slim om met de geldkant van mijn bedrijf?
Hoe kies ik m’n lievelingsklant?
Hoe creëer ik een geweldig aanbod?
Hoe laat ik aan de wereld zien wie ik ben en wat ik doe?
Hoe kom ik aan klanten?
Hoe zet ik social media in?
Hoe gebruik ik de beschikbare technieken?

In de Schatkamer vind je trainingen over elk van deze onderwerpen, met mijn persoonlijke voorbeelden en checklists. En nog veeeeeel meer.

Je geweldig voelen als mens!

Als ik dit uitleg, snapt iedereen het. Maar ik zie ze met bosjes in dezelfde valkuilen stappen, keer op keer op keer:

Alle adviezen opvolgen, alles doen waarvan ze zeggen dat het goed werkt omdat je het zo graag wilt laten slagen. Maar daarbij jezelf uit het oog verliezen!

Denk aan jezelf naar netwerk borrels slepen omdat IEDEREEN zegt dat je dat moet doen, terwijl je daar echt een enorme hekel aan hebt. Resultaat? Je gaat uitstellen, jezelf op de kop geven dat je niet voldoende zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten en ja hoor, daar geef je jezelf weer op je kop.

Denk aan op stel en sprong je baan opzeggen, omdat IEDEREEN zegt ‘ja, als je nog een vangnet hebt gaat het zeker niet lukken met het succesvol maken van je onderneming!’. Resultaat? Je schiet in de stress en in de kramp omdat je praktijk nog niet het geld opbrengt wat je nodig hebt om te kunnen leven. En daar wordt echt niemand een fijnere coach of een betere ondernemer van. Ja, natuurlijk, wel als je van nature wel van een beetje adrenaline houdt. Maar daar gaat het hier juist over! Jouw aanpak, jouw praktijk, jouw klanten moeten PERFECT passen bij wie jij (nu) bent als mens.

Goed voor jezelf zorgen als mens is je realiseren dat het ondernemerschap echt soms een hondebaan is! En daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je in alles goed zoekt naar de manier die bij jou past. Zodat je het vol kunt houden. Zodat je door kunt zetten. Juist op de momenten dat het tegen zit.

Ik durf een wedje met je te leggen!

Op elke vraag die bij jou opkomt in deze fase van jouw coachdroom, heeft de Schatkamer een antwoord! En is het er niet? Dan maak ik het, op maat, speciaal voor jou. Want ik heb een missie:

Ik wil iedereen die verliefd is geworden op het coachvak uitdagen om het beste uit zichzelf te halen, helpen met het opbouwen van een droompraktijk en inspireren om te schitteren als coach.

Wat zit er allemaal in deze Schatkamer?

Alles wat ik tot nu toe heb geleerd, al mijn uitglijers en successen en alle vragen die ik ooit van beginnende coaches heb gehad, komen hier samen in de Schatkamer voor een Schitterende Coachpraktijk.

Allemaal om jou te helpen om te bouwen aan je zelfvertrouwen en je praktijkervaring als coach én om je te leren hoe je denkt en doet als een succesvolle ondernemer:

Complete set documenten die je kunt gebruiken in een coachtraject, van intake vragen tot factuur, met video’s met tips en downloads van alle documenten t.w.v. € 87 ex. btw
Webinars en masterclasses, alles wat ik al heb gegeven en nog ga geven is hier terug te vinden t.w.v. € 4.297 (en dat worden er steeds meer). Zie ze als vervolgtrainingen in je ontwikkeling als coach.
Checklists en voorbeeldvragen voor veel gebruikte coachmodellen, denk aan Kernkwadranten, Bateson, Grow, Kolb en nog meer.
Praktijksituaties met video uitleg en PDF’s met tips. Denk aan een stappenplan voor het werken met opdrachtgevers en wat doe je als je client ineens met iets heel onverwachts op de proppen komt tijdens een coachgesprek.
Tops en Flops biografie, waarin ik al mijn successen maar ook mijn uitglijers deel met tips hoe je dit kunt voorkomen (of er snel van kan genezen als voorkomen toch niet is gelukt). Waarde? Onbetaalbaar!!
En meer.. want deze bijzondere Schatkamer blijft groeien met alles wat jij nodig hebt om te schitteren als coach.

En alsof dat al niet MEER dan genoeg is, zit dit er ook nog in!

Masterclass ‘Werken met Opdrachtgevers’, een uitgebreide video met tips waar je op moet letten als er eigenlijk 2 partijen zijn waar je mee samen werkt: de opdrachtgever en de client;
Opnames van de superwaardevolle Q&A sessies, waarin ik alle vragen beantwoord die in de Schatkamer zijn gesteld;
Masterclass van kick-ass business coach Veronique Prins: verklein je doelgroep en vergroot je omzet;
De opdrachten én de ruim 3 uur durende opname van de eerste editie van het Online Event: Van Coachdroom naar Werkelijkheid, met daarin alle informatie die je niet leert op de coachopleiding, maar die je wel nodig hebt om te schitteren als coach
Boek recensie en een uitgebreid uittreksel (43 pagina’s!) van het boek ‘Coachen als Professie’ van Ien G.M. van der Pol, boordevol coachtechnieken en voorbeeldvragen;
Masterclass: De systemen achter mijn Coachpraktijk, waarin ik alles deel over (computer)systemen en programma’s die ik gebruik in mijn werk als coach;
Vele video’s met situaties en valkuilen uitgelegd;
Gloednieuwe, door mijn jurist aangepaste Algemene Voorwaarden met duidelijke voorwaarden voor alle scenario’s die je maar tegen kunt komen in je werk als coach: online werken, werken met groepen, 1-op-1 coaching, ingehuurd worden etc. t.w.v. € 275
En de Schatkamer BLIJFT groeien!

Is dat alles? Nope.. Gedurende jouw lidmaatschap van 6 maanden krijg je onbeperkt toegang tot ALLE huidige én toekomstige online programma’s

Een snelle en succesvolle start als coach door oefencliënten (compleet online programma van 6 modules)
10-daagse Weg met de Weerstand – IK BEN COACH
5-daagse Moeiteloos in actie komen en blijven met jouw persoonlijke Super Actie Brandstof
Online Event van Coachdroom naar Droompraktijk, 5 opdrachten en de opnames van de Q&A sessies én een opname van het afsluitende event van ruim 3 uur
7-daagse Aandacht voor jou als Ondernemer
En elke maand komen er programma’s bij

Hoe werkt het?

Je krijgt 6 maanden lang onbeperkt toegang tot al het materiaal. In de Schatkamer heb ik een start video opgenomen, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je het beste met al het materiaal om kunt gaan. Ik geef je tips welke volgorde je moet aanhouden en ik verwijs naar de meest belangrijke trainingen en modules.

Ik help je stap voor stap: je krijgt je een schema waarin jij kunt invullen waar je wilt beginnen, welke programma’s daarbij passen en welke planning voor jou past om ook daadwerkelijk met het materiaal aan het werk te gaan.

Alles wat jij nodig hebt om te leren denken en doen als een ondernemer én vol zelfvertrouwen te schitteren als coach.

De Schatkamer voor een Schitterende Coachpraktijk

FAQ Schatkamer

Eén van de bekende valkuilen van beginnende coaches is zomaar in nóg een programma stappen! Speciaal voor jou heb ik deze veelgestelde vragen verzameld. Staat jouw vraag er niet tussen? Doe jezelf en mij een heel groot plezier en stuur mij dan een e-mail via info@divera.nl en stel je vraag alsnog. Jouw coach droom is het waard!

Jazeker! Want alle informatie in de Schatkamer kun jij nu al gebruiken, bijvoorbeeld in je werk met oefencliënten. En je krijgt een realistisch beeld wat het betekent om te werken als ondernemer. Deze community zal voor jou heel waardevol zijn, omdat jij perfect voorbereid bent op de stappen die je straks als coach en als ondernemer wilt gaan zetten.

Ik gun het jou om je te kunnen aansluiten bij een community die weet wat jouw droom is, maar ook weet waar je tegen aan kunt lopen. En met alle liefde deel ik alles wat ik heb meegemaakt (de leuke en minder leuke dingen) zodat jij je voordeel ermee kan doen. Maar alleen jij kan beslissen of jouw coachdroom het waard is om tijd en geld in te investeren. Want het geld is misschien nog wel het makkelijkste. Je moet ook wel wat doen met alle informatie die ik je geef! In de ZELF variant moet je jezelf motiveren. En als je dat niet wilt, kies dan voor een variant met een ‘stok achter de deur’. Bijvoorbeeld met de besloten Facebook groep waarin we elkaar inspireren en motiveren, maar ook af en toe door elkaar schudden zodat je weer een stap verder komt.

De Schatkamer zal voorlopig nog blijven bestaan en blijven groeien. Maar ik kan je niet garanderen dat dat in deze vorm is en voor deze investering. Er is altijd een reden om iets niet te doen, maar ook al bedenk je de kleinste reden om het wel te doen twijfel dat niet!

Je lidmaatschap wordt automatisch stopgezet. Je MAG natuurlijk wel weer voor 6 maanden lid blijven, maar het uitgangspunt van de Schatkamer is dat je na 6 maanden er klaar voor bent om jouw schitterende praktijk (verder) alleen op te bouwen.

Je lidmaatschap wordt NA de bijna-gratis maand lidmaatschap automatisch omgezet in de variant waar jij voor hebt gekozen, waarbij het huidige tarief voor de desbetreffende variant geldt.

Nee! Als ‘oprichtings-lid’ mag je zo lang jij wilt lid blijven van de Schatkamer, tegen het tarief wat jij ooit hebt betaald. Jij mag ook nog steeds maandelijks je lidmaatschap opzeggen. Maar als je daarna dan toch weer lid wilt worden, gelden de huidige tarieven en voorwaarden.

De eerste termijn betaal je direct via iDeal. Daarna zullen de termijnen per automatische incasso worden afgeschreven.

Heb jij nog een maandelijks abonnement? Dan kun je opzeggen wanneer je wilt. De ENIGE manier om dit te doen is door een e-mail te sturen naar info@divera.nl. Je lidmaatschap loopt dan tot aan de dag dat de volgende factuur verzonden wordt. Als de factuur voor die maand al verzonden is, dan dien je deze nog te betalen en hou je toegang tot het einde van die periode.

Als de automatische incasso al heeft plaatsgevonden, hou je toegang tot het einde van die periode.

Let op: als jij wilt opzeggen en je betaalt nu een speciaal actie-tarief, komt dat recht te vervallen. Zodra je opnieuw lid wilt worden, zal het tarief gelden van dat moment (wat altijd hoger zal zijn, omdat de waarde van de Schatkamer groeit met de dag).

Waar mogelijk kun je materiaal downloaden, maar zodra je lidmaatschap stopt, stopt ook je toegang tot de online omgeving en tot de Facebook groep.

Mijn ervaring is, als het goed voelt is het goed. Dit programma is perfect voor jou als je:

  • Net bent begonnen of binnenkort gaat beginnen als coach…
  • Op zoek bent naar een houvast en een stappenplan zodat je je zonder stress kunt focussen op het coachen…
  • Wilt starten, maar erg opkijkt tegen het ondernemerschap…
  • Niet het wiel opnieuw wilt uitvinden maar gewoon lekker aan de slag wilt gaan…
  • De zekerheid wilt voelen dat je de goede kant op gaat en dat je altijd snel ondersteuning en advies kunt krijgen…
  • Op zoek bent naar een bron van oefencliënten, inspiratie en motivatie…

Kortom: als je niet zelf het wiel opnieuw wilt uitvinden en daarmee veel langer bezig bent en het je veel meer moeite kost om jouw schitterende praktijk neer te zetten.

Lieve coach, al jij meedoet met dit programma en in de eerste maand kom je erachter dat je niets al alle informatie hebt, dat je geen stap verder komt en dat dit helemaal niet past bij jouw coachdroom, dan geef ik je met alle liefde je geld terug (minus € 66 administratie kosten). Het gaat mij niet om het geld, het gaat mij erom dat jij gaat schitteren als coach!

De enige voorwaarden die ik stel is is dat je:

  1. me dit vóór de start van je 2e maand d.m.v. een schriftelijk bericht of e-mail aangeeft,
  2. met daarin jouw toelichting waarom je wilt stoppen,
  3. en jouw uitwerking van de voorbereidingsopdrachten.
Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan dan vervalt de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren  je geld retour .

Twijfel niet langer, omring je met alles wat jij nodig hebt om te schitteren als coach en meld je nu aan.