Wat er ook gebeurt, jij bent VRIJ om te kiezen!

Wat er ook gebeurt.

Ik blijf met m’n neus de juiste kant op wijzen.
De kant waar ik naartoe wil.
Ik blijf mezelf het verhaal vertellen wat ik wil horen. 
Met woorden die me motiveren en energie geven.
Ik blijf gedachtes voeden die me dichter bij mijn doelen en dromen brengen.

En ondertussen geniet ik van waar ik sta.
Want ik kan kiezen!

Geen mens die mijn neus bestuurt.
Geen mens die mijn woorden bestuurt.
Geen mens die mijn gedachtes bestuurt.

Ik kan kiezen.

En potverdikke, ik ben niet zo ver gekomen om me weer te laten meeslepen in de oude wildwaterbaan van wat anderen verwachten, wat ik denk dat anderen willen, van wat ik hoop dat anderen mij zullen brengen.

Ik kan kiezen.
En ik kies voor mijn meest schitterende leven.
En hoe doe ik dat?

Ik blijf met m’n neus de juiste kant op wijzen.
De kant waar ik naartoe wil.
Ik blijf mezelf het verhaal vertellen wat ik wil horen.
Met woorden die me motiveren en energie geven.
Ik blijf gedachtes voeden die me dichter bij mijn doelen en dromen brengen.

Zo. En nu jij!

Liefs, Divera | Dé coach voor beginnende coaches
www.hethandboekvoorbeginnendecoaches.nl

Je las iets van mij, Divera!

Heb jij een verlangen om een verschil te maken in de wereld als coach? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Starterskit – Download hier
    1. Het format voor een intake gesprek.
    2. Opdrachtbevestiging mét algemene voorwaarden
    3. Vastlegging van je SMART coachdoelen, helemaal gratis. Scheelt je enorm veel zoek, knip- en plakwerk. Klik hier voor toegang tot de gratis starterskit.
  • Gratis 10 Gouden Tips voor meer Praktijkervaring – De ENIGE manier om te bouwen aan jouw zelfvertrouwen is vlieguren maken. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal als je net begint als coach. Download hier de gratis tips om op creatieve manieren te bouwen aan jouw praktijkervaring met als resultaat een rotsvast zelfvertrouwen.
  • Gratis 303 voorbeeldvragen – Nooit meer opzoek naar de juiste vraag met deze lijst met maar liefst 303 (!) voorbeeldvragen die jij kunt gebruiken in je coachgesprekken met klanten. Download hier de PDF.