wat leeft er in mijn hart

Wat leeft er in mijn hart?

Blijdschap, positiviteit, humor, lachen, de dingen van de vrolijke kant bekijken, de kansen zien, de mogelijkheden ontdekken, het plezier volgen, het geluk de ruimte geven, uitstralen, meenemen, upliften, confronteren, groots en meeslepend mijn verhaal vertellen.

Wat leeft er in mijn hart?

Het weten dat ik van drama naar droomleven ben gegaan.
Terug kunnen kijken en zien hoever ik ben gekomen.
Me herinneren dat er een tijd was toen ik niet eens wist wat er gebeurde, laat staan dat ik wist dat het anders kon.

Wat leeft er in mijn hart?

Liefde voelen waar eerst boosheid was.
Liefde voelen waar eerst schaamte heerste.
Liefde voelen waar eerst angst me bestuurde.

En het uitte zich allemaal hetzelfde: zo lang mogelijk volhouden dat er niks aan de hand is en met m’n handen de doorbrekende dijk proberen tegen te houden.
En zodra mijn controle niet meer genoeg was, het verdriet over mezelf en de ander uitstortend, ongecontroleerd en als een woeste rivier alles meeslepend.
En op het moment dat ik weer iets van controle voelde, de stroom weer sluiten met een steeds slechter functionerende waterkering.

Wat leeft er in mijn hart?

De wens om wat in me leeft naar buiten te brengen.
Het verlangen om te schitteren.
De behoefte om de transformatie verder door te zetten.
Van de rups naar de vlinder.
En van de vlinder naar de nog onbekende volgende stap.

Wat leeft er in mijn hart?

De wens om de wereld mooier te maken.
Een verschil te maken voor mensen die zich herkennen in mijn verhaal.
Van steun te zijn voor mensen die het nog niet zien.
Luid joelend de mensen aanmoedigen die het beginnen te zien.
En arm in arm gaan met de mensen die echt wakker zijn geworden en ook hun meest schitterende leven leven.

Wat leeft er in mijn hart?

De echo van de stem ‘je bent niet goed genoeg’.
De kruimels van de brok ‘wie zit er op jou te wachten’.
De druppels van de woeste stroom ‘het is allemaal jouw schuld’.
Het zal nooit helemaal weg gaan.
Maar ik laat het me niet meer besturen.

Wat leeft er in jouw hart?

Liefs, Divera | Dé coach voor beginnende coaches

p.s. 27, 28 en 29 mei geef ik drie gratis masterclasses, om mijn boek, ons vak en het leven te vieren! Ik noem het de ONLINE boeklancering en we gaan er (weer) een feest van maken. Wil je meer info en meedoen? Klik hier.

Je las iets van mij, Divera!

Heb jij een verlangen om een verschil te maken in de wereld als coach? Zo kan ik je helpen:

  • Gratis Starterskit – Download hier
    1. Het format voor een intake gesprek.
    2. Opdrachtbevestiging mét algemene voorwaarden
    3. Vastlegging van je SMART coachdoelen, helemaal gratis. Scheelt je enorm veel zoek, knip- en plakwerk. Klik hier voor toegang tot de gratis starterskit.
  • Gratis 10 Gouden Tips voor meer Praktijkervaring – De ENIGE manier om te bouwen aan jouw zelfvertrouwen is vlieguren maken. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal als je net begint als coach. Download hier de gratis tips om op creatieve manieren te bouwen aan jouw praktijkervaring met als resultaat een rotsvast zelfvertrouwen.
  • Gratis 303 voorbeeldvragen – Nooit meer opzoek naar de juiste vraag met deze lijst met maar liefst 303 (!) voorbeeldvragen die jij kunt gebruiken in je coachgesprekken met klanten. Download hier de PDF.