Zomerpakket 2019

Mijn meest waardevolle lessen voor jou als beginnende coach in één, handig, dubbeldik zomerpakket.

Ik weet het nog zo goed!

Zo in de aanloop naar de zomervakantie lagen ze in de winkel of in mijn brievenbus.

De speciale uitgave van de Donald Duck met extra verhalen en spellen. Of de Hitkrant én de Muziek Express in één pakketje. Alles wat je al gaaf vond in een soort dubbeldikke uitgave, speciaal voor de zomer.

Daar kon ik altijd enorm van genieten én naar uitkijken!

Deze zomer neem ik extra lang vakantie! En dat regel ik slim, voor mij én voor jou. Want ik verpak mijn meest waardevolle masterclasses voor jou als beginnende coach in één, handig zomerpakket.

Ruim 3 uur aan video’s en bonus downloads die je ook prima kunt bekijken en beluisteren vanaf je strandbedje. En je bent er dan helemaal klaar voor om ook de rest van 2019 en vér daarna te knallen en te schitteren als coach.

Wat zit er in het zomerpakket 2019?

Masterclass ‘Mindset van een Winnaar’

Wil je meer in actie komen, maar draait je hoofd overuren met al het gedoe? Blijf je last houden van het ‘wie zit er nou op mij te wachten’ syndroom, waardoor jij je ongewild klein en onzichtbaar houdt?

In deze masterclass help ik je bouwen aan de mindset van een winnaar, die afrekent met dit soort onzin. Want al die belemmerende gedachtes en irritante negatieve emoties kosten veel te veel energie, hiermee verspil je veel te veel tijd en die tijd kun je beter gebruiken!

 • De 7 stappen naar de mindset van een winnaar stap voor stap uitgelegd met concrete tips zodat jij sneller dan ooit zult schitteren als coach!
 • Bonus: download met 30 afstemvragen om die mindset elke dag sterker te maken en meer uit te bouwen.
Masterclass ‘Kernkwadranten’

Voel jij je nog onzeker als coach? Wanneer stel ik welke vraag, hoe kan ik al die modellen die ik heb geleerd nou goed inzetten etc. Met veel plezier help ik je om in elk geval één model goed onder de knie te krijgen en geef ik je stapels met tips uit de praktijk. Zodat je het model niet alleen kent maar ook goed leert toepassen. En tijdens de masterclass maak ik stap voor stap een kernkwadrant met een van de deelnemers. En je ziet dus hoe ik het doe, welke vragen ik stel en hoe we de uitkomsten van het kwadrant kunnen gebruiken om onze klant verder te helpen.

 • Een uitgebreide masterclass met het model uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden
 • Tips hoe je dit model kunt inzetten in een coachgesprek
 • Verrassende en onverwachte dingen die dit model super effectief maken om in te zetten in een coachgesprek
 • Bonus: download met een samenvatting van het model inclusief een lijst met voorbeeldkwadranten
Masterclass ‘Wordt succesvol als ondernemer door altijd van waarde te zijn voor jouw doelgroep’

Echt, ik heb er lang over gedaan om een goede middenweg te vinden. En voldoende zichtbaar en vindbaar op social media en het nog een beetje leuk vinden ook. Met stapels aan inspiratie! Ik deel met jou mijn succesformule, zodat jij je nooit meer hoeft af te vragen ‘wat moet ik NU weer delen..’

 • Hierin ga ik uitgebreid in op hoe jij social media kunt inzetten voor jouw coachpraktijk
 • Hoe je dit kunt doen op een manier die knettergoed bij jou past
 • Ik vertel over de Coachdroom Content Matrix: dé formule voor onbeperkte inspiratie hoe je van waarde kan zijn voor jouw ideale klant. Zodat deze niets anders wil dan met jou werken!
 • Bonusdowload: een format van de Coachdroom Content Matrix, kant en klaar voor jou om in te vullen en te gebruiken voor jouw coachpraktijk.

Jouw investering voor dit gave zomerpakket

 • Zodra ik m’n koffer dichtklap is het Zomerpakket 2019 te koop voor € 77 ex. btw.

Dit pakket is écht een éénmalige aanbieding en te bestellen tot 31 augustus 2019.

Dus:

 • De superbonus loopt tot vrijdag 12 juli
 • En het Zomerpakket 2019 is een éénmalige aanbieding en is te bestellen tot 31 augustus 2019

Ik wens je een fantastische zomer en nooit vergeten, lieve coach, de wereld wacht op jou om te schitteren!

Liefs, Divera